سبزی پلو

سبزی پلوعطر وبوی سبزی پلو فضای خونه رو پر کرده بود جاتون سبز
مواد لازم برای سبزی پلو جان

برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود)

سبزی ۴۰۰گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیژ،سیر سبز)من امروز از سبزی منجمد استفاده کردم بدونه اغراق بگم واقعا عالیه مانندسبزی تازه خرد شده بدونه یخ زدایی در طبخ غذا استفاده نمایید .
کره دو قاشق
نمک به مقدار لازم زردچوبه نوک قاشق چایخوری
سیر دو حبه
آب برنج رو بزارید بجوشه.
کره رو تو ماهی تابه میریزیم ، کره که اب شد،سبزی رو بدون اینکه یخ زدایی بشه، داخل کره میریزیم وبا هم تفت میدیم توووووجه کنید سبزی سرخ نشه وتغییر رنگ نده فقط کره وسبزی با هم مخلوط بشن کافیه گاز رو خاموش کنید و کنار میزاریم .

آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید. نوک قاشق چایخوری زردچوبه میزنیم(برای خوش رنگ شدن سبزی پلو اختیاریه دوست ندارید نریزید)
برنج رو کمی زنده تر نسبت به چلو آبکش کنید
برنج رو که آبکش کردید تو همون آبکش سبزی وبرنج رو به آرامی قاطی کنید تا برنج خرد نشه ته دیگ مورد نظر بزارید مخلوط برنج وسبزی بریزید. با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید دوحبه سیر هم تو برنج فرو کنید( موقع سرو دربیارید) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه
عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه
میتونید سبزی وبرنج رو قاطی نکنید یک لایه برنج سفید یک لایه سبزی بریزید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه
زردچوبه اختیاریه من خودم بعضی وقتا نمیریزم نگران نباشید تاثیری در طعمش نداره
سیر هم اختیاریه دوست ندارید نریزید
عزیزان چون سبزی را با کره تفت دادم به برنج روغن نزدم

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *