طرز تهیه خورشت فسنجان

خورشت فسنجان

دوستان این روشِ منه برای پخت فسنجون

حتما که روش های دیگه هم عالی هستن
من یک دونه پیاز رو پوره می کنم با یه سر سوزن روغن تفت میدم بعدش گردویی رو که با کمی آب آسیاب کردم باهاش تفت میدم تا حدی که رنگش کمی عوض بشه، بعد هم آب سرد اضافه می کنم ( سرد بود آب نکته مهمیه) می ذارم که جوش بیاد و بعدش زیرشو کم می کنم حداقل ۵ ساعت در بهترین وضعیت زمان می خواهیم که یه فسنجون خوب داشته باشیم، هر چی زمان بیشتری بذاریم روغن بیشتری تحویل میگیریم که البته باید گردو هم مرغوب باشه،بعد دیگه اینکه، وقتی یه کمی شروع کرد به روغن دادن رب انار اضافه می کنیم و بسته به ذائقه شکر ، راستی من قبل از رب انار زعفران آبزده هم می زنم،و بازم اینکه من از مرغ استفاده کردم، جدا پختم، جدا سرخ کردم فقط موقع سرو گذاشتمش توی خورش، راستش وقتی مرغ از اولش توی خورش باشه هم خیلی تیره میشه هم خیلیییی مزه خورش میره بهش ، که من دوست ندارم ، این کاملا سلیقه ای ، در ضمن که گوشت قلقلی هم خیلی طرفدار داره با فسنجون ولی من خیلی مد نظرم نیست، راستی، اضافه کردن تیکه های یخ در فواصل نیم ساعتی به روغن افتادنش کمک می کنه
راستی راستی، برای اینکه یه کم سنگینی و گرمی فسنجون کم بشه میشه که تو فواصل پخت یه تیکه کدو حلوایی هم بهش اضافه کرد و نهایتا میکسش کرد، من اگر داشته باشم می ریزم، و اینکه از نتیجه ش هم راضی بودم، شما هم امتحان کنید

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.