طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه

مواد لازم برای تهیه دنده کباب کرمانشاه

گوشت دنده گوسفند۱ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی۴-۵ ق غذاخوری
زعفران دم‌کرده۳ ق غذاخوری
آبلیمو۳ ق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیخ کباب پهن۴-۵ عدد

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه

ابتدا گوشت دنده گوسفندی را به‌صورت پهن و دراز جدا کرده و سه چهار عدد سیخ کباب پهن را هم‌زمان داخل گوشت فرو کنید. این کار به این علت است که هم سیخ‌ها بتوانند وزن گوشت را تحمل کنند و هم شکل گوشت موقع پخت بهم نخورد. سپس با پشت یک کارد تیز، شروع به ضربه زدن به گوشت کنید.بعد از این کار، گوشت کوبیده‌شده را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.در این فاصله،کمی روغن داخل تابه ریخته و به آن مقداری زیادی رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.کمی رب را با روغن تفت داده و سپس کمی نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران دم‌کرده به آن‌ها اضافه کنید تا یک سس غلیظ به دست بیاید.حالا گوشت به سیخ‌ کشیده‌شده را روی ذغال قرار دهید و هم‌زمان، با یک فرچه تمیز آشپزی از سسی که درست کرده‌اید، به دو طرف دنده‌ها بمالید.به روش معمول تهیه کباب، صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم ذغال‌ها کبابی و مغز پخت بشود.وقتی گوشت کاملا پخته شد، سیخ‌ها را لای یک نان قرار داده و دوباره از سسی که درست کرده بودید، روی کباب بمالید.می‌توانید در کنار دنده کباب، یک سیخ فلفل سبز کبابی نیز تهیه کنید.دنده کباب خوشمزه شما آماده است. این کباب لذیذ را با پیاز، لیموترش یا نارنج سرو کنید. نوش جان.

چند نکته درباره تهیه دنده کباب کرمانشاه

برای مغز پخت‌ شدن کباب بهتر است سیخ‌ها را طوری قرار دهید تا دنده‌ها از آتش حداقل ۸ سانتی‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.در روشی دیگر برای تهیه دنده کباب، دنده‌ها را پس از طعم‌دار کردن با مواد فوق داخل فویل پیچیده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهند. در این روش دنده‌‌ها آب می‌اندازد و به همین دلیل باید در نیم‌ساعت آخر پخت، فویل را باز کنید تا کباب کمی خشک و برشته شود.
تقدیم به همه کرمانشاهی های عزیز و دوست داشتنی

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.