طرز تهیه مسقطی انار دسر ویژه شب یلدا

مسقطی انار
آب انار ۴ لیوان
نشاسته ۸ قاشق غذاخوری
شکر ۲ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه : نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید.

پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود سپس کره را اضافه کنید.

مسقطی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ، قالب در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با پودر شکر ، خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.

نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.