چندتا نکته که داخل آشپزخونه می تونه کمکتون کنه

چندتا نکته که داخل آشپزخونه می تونه کمکتون کنه
۱_برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش
۲_چای دارچین یک آنتی بیوتیک قوی:

دارچین سیستم ایمنی را تقویت کرده و عامل مصونیت بدن درمقابل اکثر امراض است؛ رگ‌ها را باز می‌کند و اثر خوبی در گردش بهتر خون در رگها دارد.
۳_هر چه ژله مدت زمان بیشتری در یخچال بماند، برگرداندن ژله راححتر خواهد شد و هر
چه ژله کمتر در بخچال بماند ریسک بیشتری برای خراب شدن در برگرداندن دارد
۴_زرد چوبه را در مرحله انتهایی پخت به غذا اضافه کنید

اگر زردچوبه را در ابتدای پخت به غذا اضافه کنیدومدت زمان حرارت هم بالا باشد،هیچگونه تاثیری درغذا نخواهدداشت
۵_هرگز آب گرم “بطری پلاستیکی”مانده در ماشین را مصرف نکنید
زیرا براثر گرما مواد شیمیایی موجود در بطری، درون آب آن آزاد میشود که میتواند خطرناک و سرطانزا باشد

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.