اردور گوجه فرنگی مخصوص صبحانه

اردور گوجه فرنگی مخصوص صبحانه

مواد لازم
گوجه فرنگی (گیلاسی یا ریز) ۵۰۰ گرم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
ریحان به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا پنیر را به شکل مکعب و به یک اندازه برش بزنید. گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یک برگ ریحان قرار دهید.
۲- درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردوز را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با نان سرو کنید.

سایر نکات
بهترین سرکه برای تهیه این اردور سرکه بالزامیک است اما اگر به آن دسترسی نداشتید میتوانید از سرکه سیب هم استفاده کنید
اگر گوجه گیلاسی نداشتید از گوجه خیلی ریز استفاده کرده و پوست آن را بگیرید به این صورت که آن را چند ثانیه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد به آب سرد انتقال داده و بعد با چاقو پوست آن را جدا کنید
در صورت تمایل به جای پنیر موزارلا از پنیر خامه ای به همراه شوید استفاده کنید
میتوانید مقداری سس سویا هم به اردور اضافه کنید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.