املت شکم پاره با قارچ و ذرت(کم روغن)
املت شکم پاره با قارچ و ذرت(کم روغن)
مواد لازم :
تخم مرغ=۲ عدد
قارچ=۱۰۰ گرم
ذرت=۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا =به میزان لازم
نمک و آویشن= به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم؛سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .سپس لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم.