خورشت خلال کرمانشاهی

خورشت کرمانشاهی
خورشت خلال

دستور
اول دوتا پیازو نگینی خرد کردم بعد از اینکه تفت دادم گوشت گوسفندی اضافه کردم باپیاز وزردچوبه تفت دادم تا رنگ گوشت عوض بشه ی ق غ خ رب اضافه کردم با رب هم کمی تفت دادم چهار پنج لیوان آب داغ ریختم وگذاشتم تا گوشتم بپزه
خلال بادام رو یک ربع تو آب داغ خیسوندم وزعفران دم کرده بهش اضافه کردم وقتی گوشتم پخت وآب خورشت کم شد خلال وچوب دارچین و لیموامانی اضافه کردم بعد از نیم ساعت کره وزرشک ونمک وزعفران دم کرده اضافه کردم( اگه دوست داشتین یکی دو ق غ خ گلاب اضافه کنین ) بعد از نیم ساعت خورشت آمادس.. امیدوارم درست کنین واز خوردنش کنار خانواده لذت ببرین

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.