در ماه رمضان از پرخوری باید پرهیز کرد و کمخوری را باید پیشه گرفت
پرخوری ممنوع
یکی از فوائد مهم روزه داری پاکسازی بدن از مواد زائدی است که موجب بیماری میشود، به همین دلیل است که امام علی (علیه السلام) می فرمایند: «گرسنگی از مفیدترین داروهاست» یا «گرسنگی و بیماری یکجا جمع نمی شوند».
نکته مهم این است که روزه وقتی موجب سلامتی می شود که در مصرف غذا و آب زیاده روی نشود. اگر اصول صحیح تغذیه رعایت شود، طبیعی است که در پایان ماه مبارک رمضان حداقل چند کیلو وزن کاهش یابد در حالی که متأسفانه شاهدیم که عده زیادی از روزه داران به دلیل ترس و واهمه ای که از گرسنگی و تشنگی دارند در فاصله افطار تا سحر پرخوری کرده و در پایان ماه رمضان اضافه وزن نیز پیدا می کنند.
در ماه رمضان از پرخوری باید پرهیز کرد و کمخوری را باید پیشه گرفت
باید وعده سحر طوری مصرف شود که کالری مورد نیاز روزانه را تأمین کنند. در ماه رمضان از پرخوری باید پرهیز کرد و کمخوری را باید پیشه گرفت. کمخوری اثرات مهمی را در بدن به جا میگذارد به عنوان مثال میتوان گفت که در داخل عضلات و در بین چربیها اخلاطی مخفی است که فقط با گرسنگی طولانی از بدن خارج میشود و به بیان ساده میتوان گفت که در بین عضلات و چربیهای بدن مواد سمی مخفی شده است که در زمان روزهداری به مصرف میرسد.
اگر یک فرد ۳۰ روز کامل روزه بگیرد به طور کامل مواد سمی از بدن وی خارج میشود و فردای عید فطر بدنی سالم دارد و سموم بدن به صورت علمی و معنوی از بین رفته است و روح نیز تحت تاثیر جسمانیات ما تولد جدیدی پیدا کرده است.
هر چه در طول ۱۱ ماه در بدن ذخیره شده است در این ۳۰ روز از بین میرود بدن انسان حدود یک کیلو و نیم سم اضافی در خود محفوظ میکند و این فقط از طریق روزهداری طولانی از بین میرود.
در ماه رمضان حتماً باید افطار و سحری خورده شود. پس از گرفتن یک روزه کامل خلط صفرا در بدن افزایش پیدا میکند باید دانست که غذای مصرفی در وعده افطار طوری انتخاب شود که موجب ازدیاد صفرا نشود به دلیل اینکه در زمان افطار صفرا در بدن زیاد است و باید مواد غذایی خنک و با طبع سرد مصرف شود.