در وعده افطار چه بخوریم و با چه غذاهایی باید شروع کنیم

در وعده افطار چه بخوریم و با چه غذاهایی باید شروع کنیم

بهترین غذا جهت بازکردن افطار در این فصل آب_جوشیده_ولرم به همراه خرما می باشد .
در وعده افطار باید غذاهای_لطیف ، زود_هضم و سریع الجذب را بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک انرژی از دست رفته خود را تامین کند . مانند موارد زیر :

۱) آب گوشت بدون کوبیده آن      ۲) تخم مرغ عسلی      ۳)سوپ جو             ۴) خوراک سبزیجات         ۵) مربای انجیر                        ۶) عسل                   ۷) سرکه با شیره       ۸)مربای تمشک     ۹) ماء الشعیر سنتی

طرز تهیه : ۱۴ لیوان آب به همراه ۱ لیوان جو پوست کنده را بپزید  تا بشکفد سپس صاف کرده استفاده شود ( کسانیکه سرد مزاجند با عسل بخورند و کسانیکه گرم مزاجند همان آبش را خالی بخورند).
نکته مهم:
استفاده از غذاهای غلیظ در وعده افطار باعث می شود که هم معده ی خالی، سنگین شده و معده دچار ضعف شدید شود ، ضمن اینکه زمانیکه طول می کشد تا انرژی به تن برگردد، بین ۸ تا ۱۲ ساعت است ، پس شخص در ضعف به سر می برد ، همچنین موجب میشود که در وعده سحر میل به غذا کم شود و شخص در طول روز احساس گرسنگی را تجربه می کند .

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.