دسردنت
مواد لازم
ژله پرتغال ….۱بسته
دنت پرتغال….۱بسته
شیر…..نصف پیمانه
خامه صبحانه……سه قاشق غذاخوری
ژلاتین……۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.ژلاتین هم با ۱/۴ پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم رد کردم.ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.در عین سادگی خیلی هم خوشمزه بود میتونید از هر ژله ی دیگه ایی هم استفاده کنید و دنت همون طعم رو هم بریزید.من ژله پرتغال ریختم و دنتم زعفرونی بود.