روش تهیه و خواص روغن زرد گاوی

شیر گاو دارو است و روغن زرد گاوی شفاست و گوشت گاو بیماری است.
الکافی ۶: ۳۱۱ ح ۳

روش تهیه و خواص روغن زرد گاوی
️نکات:
۱- در عربی امروزی به آن “الدهن الحر” می گویند. یعنی آزاد (رها) شده از شیر و ماست. ولی در فارسی به آن روغن زرد گویند. چون وقتی از دوغ، کره و شیر جدا شود رنگ آن زرد می شود.

۲- این روغن بعنوان خورشت (إدام) یعنی چیزی که با نان خورده می شود معرفی شده است و خوردن نان آغشته با روغن زرد ضرری ندارد.

۳- خوردن روغن زرد در تابستان بهتر از زمستان است.

۴- روغن زرد برای کودکان و برای جوانان خوب است. ولی برای بزرگسالان (۴۰-۵۰ سال به بالا) خوب نیست.

۵- خوردن روغن زرد با گوشت غذای مورد تایید است.

طرز تهیه:

– بوسیله تکان دادن ماست و شیر در مشک استحصال می شود. سپس آن را صاف می کنند.

– در مرحله اول کره است. بعد آن را روی آتش گذاشته و ماست آن را جدا می نمایند. بدین صورت تبدیل به روغن زرد می شود.

طب اسلامی آیت الله تبریزیان

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.