زرشک پلو مرغ مجلسى
زرشک_پلو_مرغ_مجلسى
طرزتهیه
بهتر است ابتدا مرغ ها را تهیه بفرمایید بدین منظور مرغ ها را به سلیقه ی خود به قطعات چهارتایی یا هشت تایی تقسیم کنید البته استفاده از ران و سینه و چهار قطعه ای مجلسی تر است
سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید و آنرا داخل یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت کم سرخ کنید
پس از آنکه دو طرف مرغ ها سرخ شدند آنها را از تابه خارج کنید در همان تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس رب و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه ی خود را هم اضافه بفرمایید و تفت دهید تا رب هم سرخ شود پس از سرخ شدن رب تکه های مرغ را که سرخ کرده اید را داخل تابه قرار دهید و سه لیوان آب هم اضافه بفرمایید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به همراه سس بپزند.
پس از پخته شدن کامل مرغ و غلیظ شدن سس آن ، کمی زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و داخل آن بریزید و پس از ۵ دقیقه مرغ ها را از روی شعله بردارید.
حال نوبت به آماده کردن پلو میباشد ؛ اول باید برنج را خوب پاک کنید ، سپس خوب شسته و داخل یک ظرف پر از آب به همراه نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت خیس بخورد بعد از خیس خوردن یک قابلمه را پر از آب کرده و بعد از جوشیدن برنج را به آن اضافه کنید بعد از گذشت چند دقیقه زمانیکه آب کمی کف کرد و برنج ها کمی نرم شدند و چند دانه از برنجها روی سطح آب آمدند زمان آبکشی آن رسیده است
پس از اینکه برنج را ابکش کردید ، داخل قابلمه دو قاشق روغن به همراه کمی زعفران ریخته و ته دیگ را با نان یا سیب زمینی ته قابلمه بچینید سپس برنج را داخل قابللمه ربخته و دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد.
حال نوبت به خلالها و زرشک است ، ابتدا در یک تابه با حرارت کم کمی کره بریزید و خلالها را با کره یک تفت کوچک دهید بطوریکه فقط طعم کره را به خود بگیرد نه اینکه سرخ شود.
بعد زرشک را هم با اب سرد شسته و به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس کنید بعد داخل تابه به همراه کره تفت کوچکی دهید طوریکه آب دار باشد کمی شکر و زعفران حل شده را هم اضافه کرده و مختصر تفتی بدهید.
پس از آماده شدن برنج با زشک و زعفران و خلال بادام و پسته آنرا تزیین کرده.