سوهان مشبک یا توری

سوهان مشبک یا توری

گردو ریز خردشده:۷۰گرم شکر: یک دوم پیمانه کره:یک سوم پیمانه خامه:۲ قاشق سوپ خوری آرد سفید:یک سوم پیمانه وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

گردوی نیمکوب شده و یا ریز خرد شده را با آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با همزن خوب مخلوط نمایید.
کمی زعفران آب کرده اضافه کنید. (حدود ۲ قاشق سوپ خوری )
سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فراز پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها خشک و طلایی شود.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.