سوهان مشبک یا توری
سوهان مشبک یا توری
گردو ریز خردشده:۷۰گرم شکر: یک دوم پیمانه کره:یک سوم پیمانه خامه:۲ قاشق سوپ خوری آرد سفید:یک سوم پیمانه وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
گردوی نیمکوب شده و یا ریز خرد شده را با آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با همزن خوب مخلوط نمایید.
کمی زعفران آب کرده اضافه کنید. (حدود ۲ قاشق سوپ خوری )
سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فراز پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها خشک و طلایی شود.