طرز تهیه باسلوق سنتی

مواد لازم جهت تهیه باسلوق

آب دولیوان سرخالی
گلاب نصف لیوان
نشاسته گل یک لیوان سرپر
جوهرلیمونوک ق چ نداشتید میتونید از ابلیمو استفاده کنید
وانیل نصف ق چ
شکریک لیوان ونیم
کره٢۵گرم

طرز تهیه باسلوق سنتی:

یه لیوان اب همراه شکرمخلوط کرده ومیذاریم جوش بیادوشکرحل بشه وبجوش بیاد جوهرلیمورواضافه کرده یه لیوان باقی مانده اب رو دردومرحلخ روی نشاسته ریخته وسریع هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشه وصاف ورون بشه بعد نصف دیگراب رو اصافه میکنیم سریع هم میزنیم کامل حل شد به مخلوط اب وشکرجوشیده اضافه میکنیم وباحرارت ملایم ده الی دوازده دقیقه هم میزنیم تا خامی نشاسته بره وبه اصطلاحی نشاسته پخته بشه مرتب هم بزنیدکه ته نگیره وانیل وگلاب رواضافه میکنیم وهم زده کره روهم اضافه کرده ودوباره هم زده تا نشاسته اماده شود وسفت بشه ازروحرارت برمیداریم میذاریم کمی از دمابیفته باقاشق یا اسکوپ بستنی مقداری ازمواد برداشته وداخل پودرنارگیل میغلتونیم وروش هر نوع مغزی که دوست داشتید میذارید وچندساعتی میذاریم یخچال تاخودشو بگیره

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.