طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس پرتقال

مواد لازم

بال مرغ ۵۰۰ گرم  .
کره ۱ قاشق غذاخوری  .
ادویه مرغ۱/۲ قاشق چایخوری  .
سیر ۲۲ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری  .
آب پرتقال ۱ لیوان  .
زنجبیل تازه رنده شده ۱۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بال مرغ کبابی باسی پرتقال :

بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و روی آنها  روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه و ادویه مرغ بریزید و با دست خوب مخلوط کنید تا سطح بال ها کامل به مواد آغشته شود.
بال های مزه دار شده را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فر ، کباب پز یا هواپز قرار دهید تا بال ها کباب شوند ( در صورت استفاده از فر یا کباب پز در اواسط پخت بال ها را پشت و رو کنید ).

برای تهیه سس پرتقال:

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، سیر و زنجبیل رنده شده را به کره اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس آب پرتقال ، نمک و فلفل اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود ( اگر آب پرتقال غلیظ در دسترس ندارید ۱ قاشق چایخوری شکر به آب پرتقال اضافه کنید ).
سس پرتقال را روی بالهای کباب شده بریزید و سرو کنید ، دقت کنید که برای مزه بهتر بال و سس پرتقال داغ سرو شوند ، برای خوشرنگ شدن سس میتوانید از مقداری سس سویا استفاده کنید.

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.