طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس پرتقال
مواد لازم
بال مرغ ۵۰۰ گرم .
کره ۱ قاشق غذاخوری .
ادویه مرغ۱/۲ قاشق چایخوری .
سیر ۲۲ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری .
آب پرتقال ۱ لیوان .
زنجبیل تازه رنده شده ۱۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه بال مرغ کبابی باسی پرتقال :
بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و روی آنها روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه و ادویه مرغ بریزید و با دست خوب مخلوط کنید تا سطح بال ها کامل به مواد آغشته شود.
بال های مزه دار شده را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فر ، کباب پز یا هواپز قرار دهید تا بال ها کباب شوند ( در صورت استفاده از فر یا کباب پز در اواسط پخت بال ها را پشت و رو کنید ).
برای تهیه سس پرتقال:
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، سیر و زنجبیل رنده شده را به کره اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس آب پرتقال ، نمک و فلفل اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود ( اگر آب پرتقال غلیظ در دسترس ندارید ۱ قاشق چایخوری شکر به آب پرتقال اضافه کنید ).
سس پرتقال را روی بالهای کباب شده بریزید و سرو کنید ، دقت کنید که برای مزه بهتر بال و سس پرتقال داغ سرو شوند ، برای خوشرنگ شدن سس میتوانید از مقداری سس سویا استفاده کنید.