طرز تهیه خامه کیک قنادی
طرز تهیه خامه کیک قنادی
مواد لازم برای تهیه خانه کیک:
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
شکر سفید : ۳/۴ فنجان
عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری
نمک : سر قاشق چایخوری
آب : ۱/۳ فنجان
دستور تهیه خامه کیک :
در ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت سفیده تخم مرغ را مقداری زده تا یکدست شوند. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. حدودا ۳ دقیقه این کار زمان صرف می کند.
حال مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با دور متوسط مواد را بزنید تا سفت و براق شود و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.