طرز تهیه ران مرغ خمیری
ران مرغ خمیری:
طرزتهیه
رونای بدون پوست رو یه روز تو مخلوط مایونز آبلیمو وپیازوزعفرون خوابوندم.بعد پیازاشو جدا کردم تو تابه حدود نصف لیوان آب ریختم درشو گذاشتم بپزه.تا وقتیکه آبشو کامل بکشه وکمی هم سرخ بشه تو همون سس خودش.بعد خمیر آماده نون روغنی یعنی یه چانه خمیر آماده که از نونوایی گرفته بودمو روی میزکه کمی آردپاشی کردم با وردنه نازک بازکردم.برشهای دراز نواری دادم. مرغهارو روی یه سر نوارا گذاشتم وباحوصله پیچوندم تافاصله بین نوارا نیوفته.تا ته مرغا اینکارو ادامه دادم.بعد گذاشتم تو سینی فر و روش مخلوط زرده و زعفرون زدم وکنجد وسیاه دانه پاشیدم.توفر تازمانیکه خمیر کمی سرخ بشه پختم. طبقه زیری بزارید تا کم کم سرخ بشه وخمیر بپزه.من چون خیلی خسته بودم خمیرآماده گرفتم.شما میتونید باخمیر جادویی درست کنید.