طرز تهیه شربت بهار نارنج

شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج ٣پیمانه
شکر ۵پیمانه
آبلیمو ١ ق سوپ‌خوری
آب ٢ پیمانه .
برای تهیه شربت بهار می‌توانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ( من توی یک توری تمیز بهار نارنج خشک بهمراه چند پر گل محمدی و چند تا دونه هل ریختم اون رو گره زدم و داخل شربتم انداختم، باعث میشه عطر و طعم بهتری بگیره)
حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.
وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیق‌تر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید.
بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود…

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.