طرز تهیه شربت بهار نارنج
شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج ٣پیمانه
شکر ۵پیمانه
آبلیمو ١ ق سوپخوری
آب ٢ پیمانه .
برای تهیه شربت بهار میتوانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ( من توی یک توری تمیز بهار نارنج خشک بهمراه چند پر گل محمدی و چند تا دونه هل ریختم اون رو گره زدم و داخل شربتم انداختم، باعث میشه عطر و طعم بهتری بگیره)
حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.
وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیقتر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید.
بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود…