طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم
مربای زردآلو
زرد آلو …………………….. سه کیلو
شکر ………………………. یک و نیم کیلو
آب …………………. ١ تا ١/٢ لیوان (یعنی به ازای هر یک کیلو زرد آلو نیم کیلو شکر لازمه اگه زرد آلو هاتون خیلی بی مزه و کم شیرین بود به ازای هر یک کیلو زرد آلو ٨٠٠ گرم شکر اضافه کنید)
آبلیمو و وانیل در صورت تمایل کمی ( که من اصلا اضافه نکردم)
زعفرون ساییده شده …….. به مقدار لازم
زرد آلو ها رو شستم و با استفاده از چاقو به دو نیم قسمت کردم و هسته هاشو جدا کردم.
تو یه قابلمه شکر رو با یه لیوان آب روی شعله گذاشتم هرزگاهی یه هم زدم تا دونه های شکر کاملا تو آب حل شه و به جوش بیاد ( توجه کنید تا زمانی که به جوش بیاد نه به قوام برسه) وقتی آب جوش اومد زرد آلو هارو به اضافه ی مقداری از هسته ی زرد آلو که شکستم و پوست گرفتم رو به شهد اضافه کردم و اجازه دادم با شعله ی ملایم قوام بیاد ( حدود ۴۵ الی ۵٠ دقیقه طول میکشه) ۵ دقیقه ی آخر هم مقداری زعفرون آسیاب شده بهش اضافه کردم که خوشرنگ تر شه و تمام
: چون شهد مربای من زیاد بود مقداری ازش جدا کردم و تو شیشه ریختم که به عنوان شربت زردآلو تو این روزای گرم تابستون ازش بهره ببریم