طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

مربای زردآلو

زرد آلو …………………….. سه کیلو
شکر ………………………. یک و نیم کیلو
آب …………………. ١ تا ١/٢ لیوان (یعنی به ازای هر یک کیلو زرد آلو نیم کیلو شکر لازمه اگه زرد آلو هاتون خیلی بی مزه و کم شیرین بود به ازای هر یک کیلو زرد آلو ٨٠٠ گرم شکر اضافه کنید)
آبلیمو و وانیل در صورت تمایل کمی ( که من اصلا اضافه نکردم)
زعفرون ساییده شده …….. به مقدار لازم
زرد آلو ها رو شستم و با استفاده از چاقو به دو نیم قسمت کردم و هسته هاشو جدا کردم.
تو یه قابلمه شکر رو با یه لیوان آب روی شعله گذاشتم هرزگاهی یه هم زدم تا دونه های شکر کاملا تو آب حل شه و به جوش بیاد ( توجه کنید تا زمانی که به جوش بیاد نه به قوام برسه) وقتی آب جوش اومد زرد آلو هارو به اضافه ی مقداری از هسته ی زرد آلو که شکستم و پوست گرفتم رو به شهد اضافه کردم و اجازه دادم با شعله ی ملایم قوام بیاد ( حدود ۴۵ الی ۵٠ دقیقه طول میکشه) ۵ دقیقه ی آخر هم مقداری زعفرون آسیاب شده بهش اضافه کردم که خوشرنگ تر شه و تمام
: چون شهد مربای من زیاد بود مقداری ازش جدا کردم و تو شیشه ریختم که به عنوان شربت زردآلو تو این روزای گرم تابستون ازش بهره ببریم

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.