طرز تهیه پیتزای قیفی با خمیر معرکه

پیتزای قیفی با خمیر معرکه

شیر…۱ لیوان
تخم مرغ ..۱ عدد
خمیر مایه …۱ق غ
شکر …۱ ق غ
روغن…۶ ق غ
ارد..۵۰۰ گرم
نمک…۱ ق م..
ابتدا آرد و نمک وشکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنین.البته اگر به سالم بودن خمیر مایه اطمینان دارین وگرنه خمیر مایه و شکر رو با آب ویا شیر مخلوط کنید وبزارید تا عمل بیاد..بعد تخم مرغ وشیر را اضافه کنید تا مواد خمیر شود ووقتی خمیر شکل گرفت روغن رو اضافه کنین..وبعد شروع به ورز دادن کنید..وبعد خمیر رو برای ۱ ساعت استراحت دهید..

وقتی خمیر عمل آمد..روی سطحی خمیر رو با وردنه باز میکنیم به قطر یک سانت..وبعد برش های باریک به خمیر میدیم تا مثل نواری باریک وبلند بشه..قالب های فلزی قیفی رو چرب میکنیم و نوار رو دور قالب میپیچیم..وبعد داخل سینی فر میزاریم..در آخر دوباره ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت میدیم وبعد روی اون ها رو رومال زرده وزعفران وشیر میدیم..وروش رو کنجد ویا سیاه دانه میپاشیم..ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه میپزیم..
توی این فاصله مواد پیتزا رو آماده میکنیم. ابتداپیاز داغ میکنیم وبعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وتف میدیم وبعد نمک وفلفل وکمی زرد چوبه واویشن.قارچ رو هم جداگانه با روغن واب لیمو تف میدیم وبه مواد اضافه میکنیم..فلفل دلمه هم نگینی کرده ..کالباس رو هم خرد کرده داخل مواد میریزیم..ودر اخر پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا پنیر باز بشه..ودر آخر داخل قیف هارو با مواد پرکنید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.