طرز تهیه ژله چرخشی
. ژله_چرخشی_عمودی (مراحل به ترتیب عکسهاست)
پودر ژلاتین: ۴-٣ قاشق
۳ لیوان سرخالی شیر
خامه:۱ لیوان
انواع ژله:توت فرنگی موز پرتقال نارنگی
شکر:سه چهارم لیوان
طرز تهیه
قالب تیوپی مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم.
۳ لیوان سرخالی شیر که با یک لیوان خامه و ۳/۴ لیوان شکرخوب مخلوط شده وسه الی چهار قاشق ژلاتین که به روش بن ماری اب شده رو اضافه کنید.
قالب رو ۲ دقیقه زودتر کمی چرب کنید و در فریزر بذارین بعد مایه رو داخلش بریزید و ۶-۵ ساعت تو یخچال بذارید. ( یک سانت سر قالب باید خالی بماند.)
ژله ها رو هم درست میکنیم و میذاریم به دمای محیط برسه( در یخچال نمیذاریم و فقط مخلوط میکنیم)
مرحله دوم:
بعد قالب تیوپی رو بیرون بیارید و قسمتهای مورد نظرو با دقت بایک چاقو ببرید و خالی کنید و برای مرحله بعد اونارو تو یخچال نگه دارید (نخوریدشون)
مرحله سوم:
بعد میوه ها رو بچینید و ظرف را پر کنید.
مرحله چهارم
بعد ژله ها را در جاهای خالی مربوط به میوه های خودشون بریزید.
بعد میذارین تو یخچال تا کاملا ببنده.
مرحله پنجم:
بعد که خوب بست ، نوبت اونایی که نباید میخوردینشون.
اونارو روی بخار کتری بذارید تا آب بشه بعد بذارید خوبه خوب سرد بشه و روی مواد قبلی بریزید تاخوب روی همه رو بپوشونه.
بذارید در یخچال و بعد از چند ساعت در ظرف موردنظر برگردونید.