طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه
کباب تابه اى
کباب تابه
۴٠٠گرم گوشت چرخ کرده رو با دوعدد پیاز که رنده ریز شده بود وآب پیاز را گرفته بودم مخلوط کردم کمی نمک فلفل سیاه وکمی زعفرون زدم وکاملا ورز دادم
گوشت را در یک ظرف تفلون پهن کردم وبعد روی آن شیارهایی زدم به هر شکلی که دوست دارید میشه اینکار کرد و روی حرارت متوسط گذاشتم وروی ظرف رو پوشوندم توی این مرحله گوشت آب میندازه گوشت را از قسمت شیارهای داده شده از هم جدا کردم و دوتا قاشق غذا خوری روغن اضافه کردم (چون گوشت بدون چربی بود)و تکه های کباب را بر گردوندم تا روی دیگر آن هم سرخ شود.توجه داشته باشید زیاد سرخ نشه که کباب نرمتر وآبدارتری داشته باشید .
گوجه فرنگی رو هم میتونید سرخ کنید ویا به سیخ بزنید وروی شعله اجاق کباب کنید
برنج هم بصورت کته گذاشتم که وقتی آب برنج تمام شد در یک قابلمه سرامیکی دیگرکمی روغن ریختم کمی نمک پاشیدم سیب زمینیهای برش زده رو گذاشتم وبرنج رو به روی سیب زمینها ریختم ودم گذاشتم.