طی ده سال اخیر میزان سرطان در کشور ۱۰ برابر شده
خطر خطر خطر
طی ده سال اخیر میزان سرطان در کشور ۱۰ برابر شده
چرا؟؟؟؟؟؟
آیا میدانید : سس مایونز به دلیل ترکیبات خاصی که دارد به عنوان سم کبد معرفی شده است
آیا می دانید : ساندیسها، نوشابه ها، بیسکویتها، کیکها و … با قندهای مصنوعی چون ساخارین که هزار برابر شیرین تر از قند معمولی است ، ساخته می شوند که دشمن کبد و کلیه می باشند؟
آیا می دانید : رنگهای افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیکها، آدامسها و … همه سرطان زا هستند؟
آیا می دانید : قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود ۴۰ الی ۵۰ هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار ۴ الی ۵ هزار تومان است
آیا می دانید : بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و … می شود که کشنده است؟
آیا می دانید : در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از آب کاه بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟
آیا می دانید : کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و … تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما فریب افکار عمومیست؟
آیا می دانید : مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود
آیا می دانید : دندان شکسته داخل نوشابه پس از هفت ساعت حل می شود؟
آیا می دانید : پنیر پفک اغلب پنیر تلخ (پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد و چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا هفت بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر دو عدد می باشد
آیا می دانید : اکثرسوسیسها، کالباسها و همبرگرها سرطانزا هستند
وزیر محترم بهداشت کجایی ؟؟؟
هزینه درمان در بیمارستانها را مجانی نکنید، جلوی این مواد سرطان زا در تهیه مواد غذایی رو بگیرید
اونقدر ارسال کنید تا وزیر متولی سلامت ایرانیان هم ببیند
و اما چه کنیم؟
بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است
بهترین روغن، روغن حیوانی است
روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی است
بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک
بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و … می باشد
بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود
مثل( چای کوهی، گل گاو زبان، سنبل الطیب، گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس، …)
بجای قند و شکر استفاده از خرما، ارده ، شیره انواع میوه ها ، کشمش، توت خشک، خرمای خشک ، عسل ، بسیار به جاست
بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد
غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی
·
کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه
استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود