علت علاقه مندی افراد به نوع ، مزه و حتی رنگ غذاها از طبع افراد متمایل می گردد.
علت علاقه مندی افراد به نوع ، مزه و حتی رنگ غذاها از طبع افراد متمایل می گردد.
افراد صفرایی (خاک) به غذاهای شیرین و چرب وتند علاقه مند هستند مانند حلوا موز و شیرینک و شکلات های قهوه ای و بر خلاف افراد بلغمی
بلغمیها غذاهای ترش و شیرین و کم ادویه دوست دارند که طبع سرد دارد مثل آلوچه ، تمبر هندی و هندوانه علاقه دارند
افراد مزاج خون به غذاهای معتدل علاقه مندند.مانند انار شیرین ترش یا آش سبزیجات چرب و ترش و خورشت سبزی و کرفس و غیره
افراد سودایی به غذاهای سرد و ترش علاقه مند هستند مثل سوپ های رقیق جو با آبلیمو سوپ های سبزی با بقولات که فرآیند بادگیری دارد وازهیدروکربن ها مثل گندم وبرنج وجو بیشتر به نان های برنجی وخود برنج وپلو باخورشت ترش علاقه دارند.