قارچ سوخاری پفکی
قارچ سوخاری پفکی
مواد اولیه
۵۰۰ گرم قارچ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ریز شده۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز۱٫۵ فنجان آرد۱ قاشق سوپخوری آرد ذرت۱٫۵ فنجان آب۱/۲ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری فلفل۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاری۱/۲ قاشق چایخوری پکینگ پودردستورالعمل
آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوهای شوند.
قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.