قرابیه سیب
قرابیه_سیب
مواد لازم:
۱ پاکت مارگارین (۲۵۰ گرم)
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان روغن مایع (۸۰ گرم)
۱ استکان پودر قند (۵۰ گرم)
آرد به مقدار لازم
مواد داخل قرابیه:
۴ عدد سیب
۱ استکان فندق خرد شده
۱ استکان میوه خشک
۱ لیوان شکر
طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل را آماده کنید پوست سیب را کنده نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و شکر ، فندق و میوه های خشک را اضافه کنید و نیم ساعت بپزید سپس اجاق را خاموش کنید و ۱ قاشق مربا خوری دارچین اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. آرد را داخل ظرفی بریزید مقدار آرد را نگفتم به مقداری که لازم است بریزید. مارگارین ، تخم مرغ ، روغن مایع و پودر قند و وانیل را اضافه کنید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید( میتوانید بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آرد را کم کم بریزید و ورز بدید). خمیر را با وردنه باز کنید(ضخامت حدود نیم سانت) و هر شکی دوست دارید برش بزنید و از مخلوط سیب داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید. قرابیه ها را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر ۱۷۰ درجه بپزید(حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد)بعد از خنک شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید . من ۲ پاکت وانیل شکری(۱۰ گرم و یا وانیل ایرانی کمی) را به پودر قند اضافه کردم خیلی بهتر میشود.