لاغری وتناسب اندام

 

رژیم_غذایی اشتباه

امروزه بسیاری از افراد از روش های غلطی برای کاهش_وزن استفاده می کنند و به همین دلیل یا نتیجه مناسبی نمی بینند و یا سلامتی آن ها با مشکل رو به رو می شود.

افرادی که عادت به سه بار غذا خوردن کرده‌اند, نباید بدون هیچ مقدمه‌ای یک وعده غذایی خود را مطلقاً حذف کنند.

بسیاری از افراد برای لاغر شدن وعده شام را حذف می‌کنند، از دیدگاه طب سنتی معنایش این است که فرد مدت بسیار طولانی ( از ناهار تا صبحانه فردا) خودش را از دریافت مواد غذایی محروم کرده است.

بسیاری از کسانی که رژیم تحت نظر متخصص رژیم‌ درمانی نمی‌گیرند و خودشان اقدام به رژیم‌ های سخت، غلط و افراطی می‌کنند، می‌بینیم که بعد از یک مدت کوتاهی محتاج به دکتر اعصاب و پوست می‌شوند, چون پوستشان خشک شده و موهایشان ریزش پیدا می‌کند.

۲۰نوع ماده غذایی که جلوی بالا رفتن قندخونتان رامیگیرد

سیب زمینی شیرین
یک سیب‌زمینی شیرین که در اجاق کبابی شده ۳۰ درصد کمتر از سیب‌زمینی معمولی قندخون را افزایش می‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌هایی است که ۴۰ درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب کاهش کلسترول و کندی هضم غذا می‌شوند. در ضمن سیب‌زمینی شیرین غنی از کاروتنویید و رنگ‌دانه‌های زرد و نارنجی است که به ارگانیسم‌ها اجازه عکس‌العمل در برابر انسولین را می‌دهد. سیب‌زمینی شیرین همچنین غنی از اسید کوروژنیک است. این ترکیب گیاهی طبیعی می‌تواند به کاهش مقاومت در برابر انسولین کمک کند.
سیب
اکثر متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب کالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالاست و جلوی گرسنگی را می‌گیرد. سیب همچنین دشمن کلسترول بد است و میزان قندخون را کاهش می‌دهد.

آواکات
پاین میوه غنی از اسیدهای چرب مونوی غیراشباع است که سبب کند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قندخون بعد از صرف غذا می‌شود.

جو
می‌توانید جو را جایگزین برنج سفید کنید تا میزان قندخونتان بعد از صرف غذا حدود ۷۰ درصد کاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. فیبرهای حلال جو هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شود.

سبزیجات
فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌تواند قندخون بالا را مهار کند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به راحتی می‌توان آنها را جایگزین گوشت قرمز کرد.

گوشت گاو
می‌توانید قسمت‌های کم چرب گوشت گاو را انتخاب کنید و یک‌چهارم بشقاب‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث می‌شود مدت طولانی‌تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه‌ای‌تان کاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم کمک می‌کند.

میوه‌های گوشت‌دار
دانه‌دار انواع میوه‌های گوشتی حاوی یک یا چند دانه که به رنگ‌های قرمز یا بنفش موجود است مانند انواع انگور حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می‌گویند این دانه‌های رنگی می‌تواند سبب کاهش قندخون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشند.

بروکلی
بروکلی غنی از کروم بوده که در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قندخون دارد.

هویج
هویج یکی از منابع طبیعی غنی از بتاکاروتن است که می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش داده و قندخون را تنظیم کند.

گوشت مرغ
گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ها چربی کمتری دارد. توصیه ما به شما این است که در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی که دارد نخورید.

تخم مرغ
مطمئن باشید خوردن یک یا دو عدد تخم‌مرغ در روز کلسترول خونتان را بالا نمی‌برد و در عوض ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد.

ماهی
یکی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی است. مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته می‌تواند این احتمال را حداقل ۴۰ درصد کاهش دهد. از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را که از جمله فاکتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی است کاهش می‌دهد.

دانه کتان
دانه‌های کتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های خوب از نوعی که در ماهی موجود است و منیزیم است. این مواد قندخون را تنظیم کرده و به سلول‌ها در جذب انسولین کمک می‌کنند.

شیر و ماست
اینها مواد غذایی غنی از پروتئین و کلسیم هستند و می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند. از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می‌برند.

گردو
گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به تدریج به قند تبدیل می‌شود. از سوی دیگر غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است که برای سلامت مفیدند.

دانه‌ها تمامی انواع دانه‌ها
غنی از چربی‌های خوب، پروتئین و فیبر هستند که می‌توانند قندخون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی پیشگیری کنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است که چربی خون را کاهش می‌دهد.

جوی دو سر
جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است که در آب محلول بوده و یک خمیر را تشکیل می‌دهد. مصرف آن باعث می‌شود بین آنزیم‌های هضم‌کننده در معده و مولکول‌های آمیدون غذا در یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می‌شوند.

روغن زیتون
روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌شود زیرا حاوی ترکیبات ضدالتهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌کنند. افرادی که رژیم مدیترانه‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت کم‌چرب می‌خورند کمتر به دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی دچار می‌شوند. هر دوی این بیماری‌ها در پی التهاب در بدن به وجود می‌آیند. برخلاف کره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش می‌دهد. روغن زیتون همچنین کندکننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است.

کره بادام زمینی
تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کره بادام زمینی می‌تواند اشتها را کور کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف می‌کند. در ضمن کره بادام زمینی غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است که می‌تواند قندخون را تنظیم کند.

نان سبوس‌دار
مصرف زیاد نان سفید می‌تواند حساسیت بدن به انسولین را کاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی که نان سبوس‌دار دقیقا برعکس عمل می‌کند.

تنظیم انسولین خون
آیا می دانستید که بیشترین مقدار هورمون انسولین در پاشنه پا است؟ کسانی که دچار دیابت نوع دو هستند، اگر روزانه به مدت ۱۰ دقیقه سنگ پا بزنند، باعث تنظیم انسولین خونشان خواهد شد. همچنین این عمل باعث چربی سوزی بیشتر و تناسب اندام خواهد شد.
حتما بعد از استفاده از سنگ پا، آن را کاملا بشویید تا خلل و فرج آن تمیز شود و آن را در جایی بگذارید تا خشک شود
در بیماران دیابتی در پاها خون رسانی به طرز صحیح انجام نمی شود و ممکن است فرد دچار مشکلاتی نظیر ترک کف پا و امثال آن بشود. در واقع استفاده از سنگ پا موجب بهبود سیستم خون رسانی شده و به این طریق به دیابتی ها کمک کند.
سلامت بنوشید وجوان بمانید.

کبدراجدی بگیرید

 

۱-استرس و اضطراب های روزمره زندگی شهری.
۲-استفاده از مواد غذا یی صنعتی و غذا های آماده و فسمت فودها
۳-بی نظمی در خوردن و خوابیدن بی برنا مگی درژیم غذایی و رعایت
رعایت نکردن آداب
غذا خوردن.و

۴- استفاده از داروهای شیمیایی
به خصوص آنتی بیو تیک ها که مقاومت بدن راکاهش می دهندو بر
عکس پارازیت ها مقاومتشان
نسبت به داروافزایش می یابد. و

۵-استفاده از مواد نگهدارنده که سمی اند و با افزوودن به انواع غذا های روزمره موجب آلودگی آنها و بروز بیماری های صعب العلاج از جمله بیماری های بد خیم کبدی می شود.

تمام این مواردفشارهای خطرناکی
را به کبد انسان وارد می کند
و عوارض زیررا به دنبال دارد.

۱-بالا رفتن آنزیم ها کبدی
۲-اختلالات عصبی که موجب میشود غدد درون ریزانسان
از جمله کبد
از حالت عادی خارج شده و نظم بدن مختل شود.

۳-

با انواع استرس ها و عصبیت ها کبد
صفرای بیش از حد تولید می کند.

استفاده از غذاهای چرب و سرخ کردنی که موجب ایجاد سنگ در کیسه صفرا شده
و شخص را دچار درد ناراحتی می کند .

۵-استرس و عصبی شدن
موجب فشار زیاد به کبد می شود .و نتیجه کبدتولید چربی
کلسترل میکند.

به مرور زمان چنین شخص کبد چرب خواهد داشت .
۶-
استرس ها عصبیت های زندگی موجب بالا رفتن آنزیم LDH
در خون شده
افسردگی های مزمن را در پی خواهد داشت.

۷- نداشتن نظم و برنامه در زندگی و
استفاده از غذا های مصنوعی که موجب کار طاقت فرسای کبدشده
آنزیم های آن را بالا خواهد
برد.
بر اثر مداومت و اصراربر مصرف
چنین غذاهایی کبد دچار انواع هپاتیت.
سیروز و انواع تومور ها و کیست هایکبدی خواهدشد.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.