مُطبل پیش غذایی لبنانی

مُطبل پیش غذایی لبنانی

مدتها بود دلم میخاست این پیش غذا رو تست کنم.. تاااااا اینکه امروز دست به کار شدم و به دادِ دلِ این حس کنجکاوی رسیدم.. بادمجون کبابی و سیر تازه پوره شده و ارده و نمک و فلفل قرمز و روغن زیتون مواد تشکیل دهنده اش هست.. بعد از اینکه بادمجون رو کبابی کردید میکسش کنید تا کاملا پوره ایی بشه و بعد همه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید.. روی اون رو هم میتونید با روغن زیتون و جعفری تزیین کنید.. و اینم بگم که برخلاف تصوررررم مزه خوبی داشت.. و مورد قبول واقع شد.. به نظرم با ترتیلا یه پیش غذای ایده آلِ

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.