مُطبل پیش غذایی لبنانی
مُطبل پیش غذایی لبنانی
مدتها بود دلم میخاست این پیش غذا رو تست کنم.. تاااااا اینکه امروز دست به کار شدم و به دادِ دلِ این حس کنجکاوی رسیدم.. بادمجون کبابی و سیر تازه پوره شده و ارده و نمک و فلفل قرمز و روغن زیتون مواد تشکیل دهنده اش هست.. بعد از اینکه بادمجون رو کبابی کردید میکسش کنید تا کاملا پوره ایی بشه و بعد همه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید.. روی اون رو هم میتونید با روغن زیتون و جعفری تزیین کنید.. و اینم بگم که برخلاف تصوررررم مزه خوبی داشت.. و مورد قبول واقع شد.. به نظرم با ترتیلا یه پیش غذای ایده آلِ