نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل

نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!
نکات آشپزی

پنیر به عنوان یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد کالای خانوار ایرانی جایگاه مهمی دارد، برای تهیه بهتر این محصول در منزل به نکات زیر توجه کنید:

۱٫آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می‌کند.
۲٫آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می‌کند.

۳٫برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

۴٫برای طعم دار کردن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به اسانس مورد نظر قرار دهید.

۵٫برای نگهداری پنیر به مدت طولانی آن را داخل آب ماست بگذارید.

۶٫اگر دور در ظرف پنیر را چرب کنید دیگر پنیرتان خشک نمی‌شود.

۷٫برای ته نگرفتن شیر (درزمان جوشاندن آن) به ازای هرلیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

۸٫اگر شیرتان ته گرفته بود به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.