کیک گردویی بسیار خوشمزه با مایکروفر
کیک گردویی با مایکروفر
مواد لازم:
۵ عدد تخم مرغ
۱ لیوان (۱۲۵ گرم) آرد سفید
۱۲۵ گرم کره
۲ قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر
نصف لیوان (۱۱۰ میلی لیتر) شیر
۱ لیوان (۲۰۰ گرم) شکر
۱ قاشق چایخوری وانیل.
طرز پخت:
ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده، شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را باگ قدرت ۶۰% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت ۸ـ۶ دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.