کیک گردویی بسیار خوشمزه با مایکروفر

کیک گردویی با مایکروفر

مواد لازم:
۵ عدد تخم مرغ
۱ لیوان (۱۲۵ گرم) آرد سفید
۱۲۵ گرم کره
۲ قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر
نصف لیوان (۱۱۰ میلی لیتر) شیر
۱ لیوان (۲۰۰ گرم) شکر
۱ قاشق چایخوری وانیل.
طرز پخت:

ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده، شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را باگ قدرت ۶۰% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت ۸ـ۶ دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.