ژله بته جقه
ژله بته جقه
طرز تهیه
ابتدایک بسته ژله با طعم و رنگ دلخواهتون رو با آبجوش بن ماری کنید سپس پاناکوتا رو بدین صورت درست کنید
۲ لیوان شیر رو با ۱۲ قاشق شکر بذارید روی حرارت تا شکر کاملا حل بشه سپس یک پاکت خامه و نوک قاشق وانیل روی حرارت کتری
بگذارید و هم بزنید تا بن ماری بشه سپس ۲/۵ قاشق غذا خوری پودرژلاتین رو با مقداری آب حل کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید وقتی هرسه مواد از داغی افتاد با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
حالا قالب رو مقداری چرب کنید ابتدا یک لایه ژله بریزید و بگذارید یخچال تا ببنده بعد یک لایه پاناکوتا بریزید این مار را انجام دهید تا قالب پر شود، سپس به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید
سپس از قالب در بیارید و توی ظرف سروتون برگردونید و با ژله رولی تزیین کنید.