اینم یه پوره خیلی خوشمزه و مقوی برای نوزادان بالای هشت ماه

اینم یه پوره خیلی خوشمزه و مقوی برای نوزادان بالای هشت ماه که قطعا خیلی از مادرهای عزیز برای کوچولوهاشون درست می کنن

مواد لازم پوره مرغ و برنج با زردآلو

برنج ½ پیمانه

آب ۲ پیمانه

زردآلوی بدون هسته و خرد شده ¼ پیمانه

برای باز کردن سر کتاب آنلاین +دعا های رایگان اینجا کلیک کنید

سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد

پوره مرغ ، پوره مرغ و برنج ، پوره مرغ با زردآلو

طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو همه مواد تشکیل دهنده فوق را در یک ماهی تابه متوسط با هم مخلوط کنید. این مواد را به مدت ۳۰ دقیقه روی دمای متوسط بپزید تا برنج نرم، معطر و کمی آبکی شود. سینه مرغ را بیرون بیاورید، ریش ریش کنید و دوباره به ماهیتابه برگردانید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا از چسبیدن آن ها به کف ماهیتابه جلوگیری کنید. اگر خواستید پوره تان رقیق باشد در این مرحله می توانید باز هم به غذایتان آب یا شیر اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط ۱۵ دقیقه دیگر نیز بپزد. هنگامی که مخلوط به طور کامل پخته شد، اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود و سپس آن را به مخلوط کن یا غذاساز منتقل کنید. با کمک مخلوط کن بسته به سن کودکتان غذایش را نرم و پوره کنید. این پوره یک غذای مفید و بسیار خوشمزه انگشتی برای کودک بزرگترتان نیز خواهد بود.

برای باز کردن سر کتاب آنلاین +دعا های رایگان اینجا کلیک کنید

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.