طرز تهیه خاگینه گل

خاگینه گل

طرز تهیه:
۳لیوان آرد رو با ۱ق غ پودر خمیر مایه و ۱ ق چ بکینگ پودر و یک پنس نمک و ۱ق چ نشاسته ذرت مخلوط کرده و کنار بذارید.تو ظرف دیگه ای ۱عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شیر ولرم و ۱/۳لیوان روغن مایع و ۱۰۰گرم پنیر خامه ای مخلوط کرده و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید(ممکنه از این میزان آردی که ذکر کردم بیشتر لازم باشه) تا خمیری شکل شه و به دست نچسبه و خیلی خوب ورز دهید و ۱ساعت بذارید استراحت کنه بعد با وردنه باز کنید و قالب بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید باید تو روغن غوطه ور شن بعد از این که سرخ شدن بلافاصله داخل شیره بندازید و بیرون بیارید شیره هم مثل شیره بامیه و زولبیاست . آب .شکر.گلاب.کمی آبلیمو

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.