طرز تهیه سالاد الویه

سالاد الویه
من مواد رو چشمی میریزم ولی برای دوستانی که میزان خواسته بودن …اینبار اندازه رو نوشتم…الویه من ۱/۵ برابر دستوره تقریبا…
مواد الویه برای ۴ نفر:
۵ عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده
حتما سیب زمینی ها رو با پوست آبپز کنید وگرنه سالاد الویه شل میشه…میشه سیب زمینی آبپز رو رنده یا پوره کرد…ولی بهتره پوره کنید تا سالاد الویه شل نشه
سینه مرغ پخته یا ریش ریش شده ۴۰۰ گرم
مرغ رو با پیاز نگینی+نمک+فلفل+زردچوبه+۲ حبه سیر ورقه شده بپزید…سیر طعم مرغ و الویه رو عالی میکنه
نخود فرنگی پخته ۱ لیوان
خیارشور نگینی ۱ لیوان پُر
به نظرم خیار شور الویه نباید کم باشه
هر چی بیشتر خوشمزه تر
هویج آبپز ۲ عدد
اگه هویجتون شیرین هست فقط با کمی آب و نمک اونو بپزید و بذارید کامل آب اون کشیده بشه وگرنه هویج بیمزه میشه.
اگه هویج شیرین نیست به اندازه نصف قاشق چایخوری شکر به آب و نمک اضافه و بعد هویج رو بپزید تا هویج خوش طعم تر بشه.
هویج رو میشه رنده یا نگینی کنید
بهتره هویج رو خیلی ریز نگینی کنید چون معمولا هویج رنده باعث شل شدن الویه میشه.
تخم مرغ آبپز رنده شده ۳ عدد
من معمولا استفاده نمیکنم
تخم مرغ قابل حذفه…در صورتی که به الویه تخم مرغ آبپز اضافه میکنید،باید زودتر الویه رو مصرف کنید و مدت زمان نگهداری الویه کمتر میشه.
.
سس الویه:
سس الویه ترکیبی از مایونز+چند قاشق آب مرغ+چند قاشق آبلیمو ترش تازه یا سرکه+نمک و فلفل(فلفل سیاه رو کم نریزید چون طعم فلفل سیاه الویه رو محشر میکنه)
آبلیمو یا سرکه فقط در حدی که تعادل در مزه الویه ایجاد کنه باید اضافه بشه و نباید سالادرو ترش مزه کنه.
میتونید به سس الویه کمی آویشن هم اضافه کنید که البته سلیقه ای هست.
همه مواد رو که با هم مخلوط کردید حتما الویه رو در ظرف دربسته بریزید و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت بدید تا سالاد الویه خوب جا بیفته و خوشمزه تر بشه و بعد در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.