طرز تهیه فسنجون بسیار خوشمزه

فسنجون
مواداولیه
گردو دوبارباچرخ گوشت چرخ کردم نیم کیلو
پیاز ۳عدد متوسط
رب گوجه،رب انار،رب الوچه به میزان لازم
(من رب گوجه ورب انارهرکدوم سه قاشق پر زدم ویک قاشق رب الوچه)
لواشک اگردوست داشتید(به اندازه کف دست)
نمک،زردچوبه،فلفل به میزان لازم
اب ۳لیوان
روغن ۲قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتداپیازهارو رنده کنید ودرروغن کمی تفت بدید(کمی)سپس گردورواضافه کرده وباپشت قاشق داخل ظرف میکشیم تاروغن گردودربیاد
وگوله گوله نشه ویکدست بشه (درحدتفت دادن)زردچوبه وفلفل اضافه میشه حالا کم کم اب سرد اضافه کنید(یکی ازفوت های کوزه گری)من ازهمون ابتدارب انار ورب گوجه ودرصورت تمایل رب انار میریزم(نگید فسنجون رب گوجه نداره،ولی خیلی خوشرنگ وخوش طعم میشه)ودرصورت نیاز تااواخر پخت هم این مواد واضافه کنید تابه رنگ ومزه دلخواهتون برسه.
یکی دیگه از فوتهای دیگه کوزه گری برای روغن انداختن فسنجون ریختن یخ داخل خورش(هرنیم ساعتی چندتیکه یخ )
دراخرهم ابلیمو وشکر(بسته به طعمی که دوست داریدشیرین،ترش،ملس)اضافه میشه.من یدونه لیموترش وچهار،پنج قاشق شکر مخلوط کردم(طعم ملس).
من مرغ هم جداباپیاز وزعفرون میپزم ودرروی فسنجون هنگام سروقرارمیدم
میتونید وقتی مرغتون پخت کمی ازابش وداخل خورش بریزید که خوشمزه تربشه
سعی کردم تمام فوت وفن هاروبگم وهرانچه درفیلم نشون ندادم امیدوارم تونسته باشم حق مطلب ودرمورد این غذای لذیذ وگفته باشم.

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.