طرز تهیه لازانیا مرغ

لازانیا مرغ

مواد لازم :
۴یا۶ عدد فیله سینه مرغ
۴تا۶ قاشق چایخوری نمک
۲تا۳ قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
روغن کانولا ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۴تا۶ قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۳حبه
نصفذپیاز متوسط
خامه ۲فنجان
جعفری خردشده ۱ فنجان
پنیر پارمیسان ۱/۲ فنجان
لازانیا پخته شده ۱۰ تا۱۲ عدد
پنیر موزارلا ۲ فنجان
ژامبون باریک ریز شده ۶عدد
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم تکه های مرغ را از طول برش داده وبه نمک و فلفل و پودر سیر آغشته می کنیم در ماهی تابه بزرگی روغن را گرم کرده ودو طرف سینه های مرغ را با حرارت بالا هر طرف آن را به مدت یک دقیقه سرخ می کنیم ادامه پخت آنها بعدا در فر انجام میشود.در باقیمانده روغن سیر و پیاز خرد شده را ریخته و همزده تا قهوه ای شودسپس خامه را اضافه کرده و همزده تا شروع به جوشیدن کرد پنیر پارمیسان و ۱/۲فنجان جعفری را اضافه کرده بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و کف تابه مستطیل ۱۳×۹رادر حدود ۱/۴ از سس را ریخته و همه جای ظرف پخش کنید سپس لازانیا را روی سس بچینیددوباره سس ریخته و سپس سینه های مرغ را چیده و مجددا با سس پوشانده روی آن نصف پنیر موزارلا ونصف ژامبون و جعفری ریخته و سپس این مراحل را تکرار کنیدبا لازانیا،سس،مرغ،ژامبون،جعفری و موزارلا سپس در فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه ای دلخواه برسد سپس ۱۵ دقیقه زمان دهید تا سرد شود وبعد برش بزنید و نوش جان کنید

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.