خواص میوه به
یک محقق طب اسلامی گفت: “به” قلب را تقویت و انسان را تیزهوش میکند؛ سنگینی قلب, سینه و غم را برطرف, ذهن و حافظه را زیاد کرده همچنین حکمت را زیاد و افراد ترسو را شجاع میکند؛ پس برای افرادی که ترس و دلهره دارند، مفید است.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, آیت الله تبریزیان درباره فواید میوه به از منظر روایات اظهار داشت: “به” قلب را تقویت و انسان را تیزهوش میکند.
بهگفته وی “به” قلب را جلا میدهد و تزکیه نفس ایجاد میکند, “به” سنگینی قلب و سینه و هم و غم را برطرف، همچنین ذهن و حافظه را زیاد و ذهن را صاف میکند.
این محقق طب اسلامی افزود: “به” عقل و قدرت درک را افزایش میدهد، همچنین حکمت را زیاد و افراد ترسو را شجاع میکند، پس برای افرادی که ترس و دلهره دارند مفید است.
میوه “به” انسان خسیس را سخاوتمند و انسان را با حلم, وقار و دانا میکند
تبریزیان اضافه کرد: میوه “به” انسان خسیس را سخاوتمند و انسان را با حلم و وقار و دانا میکند، همچنین برای معده مفید است و رنگ رخسار را صاف, شفاف و زیبا میکند.
وی ادامه داد: میوه “به” فرزند را زیبا میکند و اگر پدر و مادر قبل از باردار شدن مدتی “به” را در رژیم غذایی خودشان قرار دهند بسیار به زیبا شدن فرزندشان کمک میکنند. میوه “به” بدن را تقویت میکند و برای بینایی مفید است.
سفارشهایی در مورد مصرف “به” از منظر روایات
تبریزیان عنوان کرد: بهتر آن است که “به” را ناشتا بخورید، البته “به” پخته قبل از صبحانه با شکم خالی؛ بهتر است ۳ روز پشت سر هم صرف شود تا فواید آن در بدن حاصل شود.
وی افزود: بهترین نوع “به” نوع شیرین و خوشبو است، “به” باید عطر داشته باشد و نشانه مرغوبیت “به” عطر داشتنش است همچنین سفارش شده که “به” با هسته میل شود.