قرابیه سیب

قرابیه_سیب
مواد لازم:
۱ پاکت مارگارین (۲۵۰ گرم)
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان روغن مایع (۸۰ گرم)
۱ استکان پودر قند (۵۰ گرم)
آرد به مقدار لازم
مواد داخل قرابیه:
۴ عدد سیب
۱ استکان فندق خرد شده
۱ استکان میوه خشک
۱ لیوان شکر
طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل را آماده کنید پوست سیب را کنده نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و شکر ، ‌فندق و میوه های خشک را اضافه کنید و نیم ساعت بپزید سپس اجاق را خاموش کنید و ۱ قاشق مربا خوری دارچین اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. آرد را داخل ظرفی بریزید مقدار آرد را نگفتم به مقداری که لازم است بریزید. مارگارین ، تخم مرغ ، روغن مایع و پودر قند و وانیل را اضافه کنید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید( میتوانید بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آرد را کم کم بریزید و ورز بدید). خمیر را با وردنه باز کنید(ضخامت حدود نیم سانت) و هر شکی دوست دارید برش بزنید و از مخلوط سیب داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید. قرابیه ها را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر ۱۷۰ درجه بپزید(حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد)بعد از خنک شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید . من ۲ پاکت وانیل شکری(۱۰ گرم و یا وانیل ایرانی کمی) را به پودر قند اضافه کردم خیلی بهتر میشود.

 

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.