روش نگهداری باقالی و نخودفرنگی
روش نگهداری باقالی
روش نگهداری نخودفرنگی
تعدادی از دوستان طرز نگهداری باقالی رو خواسته بودن ،منم مقداری باقالی و نخود فرنگی گرفته بودم برای ذخیره در فریزر ، گفتم روش خودمو اینجا بگم شاید کسی به کارش بیاد البته برای اینکار هر کس روش خودشو داره شمام اگر روش دیگه ای بلدین بگین لطفا
برای باقالی من اول غلاف سبز رو دونه دونه میشگونم و دونه های باقالی خودشون بیرون می افتن ،در این مرحله میتونید دونه های باقالی رو بشورید و بزارین کاملا خشک بشه (من نمیشورم) سپس با چاقو از وسط نصفشون میکنم و با فشار دو انگشت مثل حالت نیشگون گرفتن مغز باقالی رو از غلاف سفیدش بیرون میارم و در کیسه فریزر یا زیپ لاک بسته بندی و در فریزر نگهداری میکنم ،موقع استفاده هم باقالی یخ زده رو در آبکش ریخته زیر شیر آب داغ میگیرم تا هم شسته بشه و هم یخش باز بشه و در مقداری آب نیم پزش میکنم و سپس آبکش کرده و در غذا استفاده میکنم
برای نگهداری نخود فرنگی دوراه داریم یکیش اینه که نخودفرنگی رو دون کرده و به صورت خام فریز کنیم و راه دوم بلانچ کردن نخود فرنگیه یعنی مقدارمتناسب آب رو بجوش بیارید سپس نخود فرنگی رو در آب جوش بندازید تا دو سه دقیقه بجوشه سپس در آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد گرفته تا کاملا خنک بشه سپس بذارید تا کاملا آبش بره و بعد بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید
نکته: از باقالی استفاده کنید که مغز درشت و سبز رنگ دارن ،اونایی که مغزشون سبزه ولی ریزن در اثر موندن در فریزر نپز و لاستیکی میشن،باقالی زرد رنگ برای خشک کردن و پختن باقالی در زمستون مناسب هستن
نکته_برای نخود فرنگی هم از اونایی استفاده کنید که غلاف سبز رنگ و مغز درشت دارن ،اونایی که غلاف قهوه ای دارن زمان پختشون خیلی طولانی تر میشه و از تردیشون کم میشه
ممنونم ازهمراهیتون دوستای عزیزم در پناه خدا باشید