پنکیک صبحانه

پنکیک صبحانه

مواد لازم :
آرد:یک ونیم پیمانه
شکر :یک قاشق غذاخوری (اگه دوست دارید شیرین باشه بهتره که دو قاشق غذاخوری بریزید)
بکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری
نمک: یک دوم قاشق چای خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کره آب شده و به دمای محیط رسیده یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودرو شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و کره و در آخر شیر را به مخلوط اضافه کنید دقت کنید که مخلوط کردن شیر در پنکیک خیلی مهمه، نباید شیر را یکباره داخلش بریزید، وقتی با هم زن مواد رو ترکیب میکنید آروم آروم شیر را اضافه کنید تا غلظت مواد به اندازه غلظت ماست یا یه مقدار شل تر برسه نباید خیلی رقیق بشه این نکته کلیدی در پخت پنکیک هستش بعد از مخلوط کردن موادرا در یک تابه نچسب ( حتما باید نچسب باشه) بریزید. حتما با یک مقدار کره تابه رو چرب کنید و مواد رو به اندازه یک ملاقه داخلش بریزد( موقع ریختن پنکیک باید دستتون رو در قسمت وسط تابه نگه دارید و مواد رو از وسط پخش کنید) بعد از ریختن یه مقدار تابه رو تکون بدید تا مواد پخش بشه ( اگه میخواید پنکیک پف کنه حتما درب تابه رو بزارید) حالا زیر شعله رو کم کنید ووقتی روی مواد حباب تشکیل شد وقت برگردوندن پنکیک هستش، به آرومی برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه و به همین ترتیب ادامه بدید تا کل مواد تموم بشه و موقع سرو میتونید با عسل یا سس شکلات سرو کنید.
نکته: اگر خواستید پنکیک شکلاتی درست کنید با همین دستور درست کنید فقط باید در ابتدای کار آرد و بیکن رو مخلوط کنید و بعد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد گلوله نشه و در آخر با سس شکلات یا شکلات آب شده میل کنید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.