نحوه پخت حلیم

حلیم
رسپی:۵۰۰ گرم گندم پوست کنده ۸ الی ۱۲ ساعت بزارید خیس بخوره و بعد با ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند ( البته مقدار گوشت بستگی به ذائقه خودتون داره می تونید کمتر هم بریزید) با یک عدد پیاز بزرگ درسته بزارید سه چهار ساعت بپزه وقتی گوشت پخت جدا کنید ریش ریش کنید و باز قاطی گندم ها کنید.
برای اینکه حلیمتون کش دار بشه می تونید گندم های پخته رو با میکسر میکس کنید و بعد گوشت ریش ریش شده رو اضافه کنید.
فقط باید حواستون باشه  حلیم ته نگیره و تند تند هم بزنید تقریبا هر ده دقیقه یبار.
و در آخر برای دیزایین روی حلیم مقداری کره آب کنید با دارچین؛ کنجد  اگر مایل بودید پودر پسته و شکر روش بریزید.
امید وارم درست کنید و لذت ببرید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.