طرز تهیه آش دوغ خوشمزه

مواد لازم:

دوغ ترش محلی ۵ پیمانه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری
پیازداغ ۲ قاشق غذاخوری
سیرداغ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و پودرفلفل قرمز به مقدار دلخواه
سبزی آش خرد شده (سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج ) ۱ پیمانه
رشته آش ۱ و ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه آش دوغ:

۱- دوغ ترش محلی را داخل قابلمه بریزید. روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید. (اگر دست از هم زدن بردارید به اصطلاح دوغ میبرد .پس اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کند به حباب زدن) بعد زردچوبه، نعناع داغ، پیازداغ، سیرداغ و کمی نمک و پودرفلفل قرمز اضافه کنید و هم بزنید.
۲- سبزی آش خرد شده (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر به جای آن استفاده کنید) اضافه کنید. بگذارید کمی بجوشد در این زمان رشته آشی هم بریزید داخلش و حرارت را کم کنید تا آرام ارام بپزد.
۳- مرتب هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند و آش ته نگیرد. اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود به آن آب جوش اضافه کنید.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.