طرز تهیه ســرکــه انـــگور

ســرکــه انـــگور

مواد لازم :
انگور رسیده ۵کیلو(هر نوع انگور)
سرکه نیم لیتر
نمک ۲ق غذاخوری
شکر ۵۰۰ گرم

طرز تهیه: انگور را با خوشه بشویید و روی پارچه مقابل آفتاب پهن کنید و اجازه دهید یکساعت بماند سپس انگورها را دانه کرده و انگورهای دانه شده را له کنید و داخل ظرف خشک و تمیزی بریزید.
سرکه و نمک و شکر را مخلوط کنید و بجوشانید.
بعد از سرد شدن مخلوط،آن را به انگورهای له شده که در ظرف مورد نظر ریخته شده بیفزایید و در ظرف را محکم ببندید تا هوا نفوذ نکند.
ظرف سرکه را ۳۰ روز درجای خشک و خنک قرار دهید تا سرکه برسد.
سپس آن را در آبکش بریزید و صاف کنید،همچنین از پارچه نیز عبور دهید و صاف کنید.
مواد صاف شده ( سرکه ) را بجوشانید.
بعد از سرد شدن سرکه آماده مصرف است

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.